cover-vogelvrij-De loser

Download het inkijkexemplaar, koop het boek of koop een BoekDozijn

De loser

Zo moeder, zo dochter?

(ongeveer 1 uur en 25 minuten zuivere leestijd)

Als Coen wegens familieomstandigheden vanuit de Filipijnen naar Nederland komt, gaat hij op zoek naar het antwoord op een mysterie dat hem al weken bezighoudt. Kort daarvoor is de schrik hem om het hart geslagen, als hij een foto onder ogen krijgt waar zijn zoon Rob op staat met een meisje dat sprekend lijkt op zijn verloren liefde van vroeger. Wie is ze? Hoe is zij in de wereld van zijn zoon beland? En wat weet de vrouw die ergens aan de waterkant haar pijnlijke memoires opneemt met haar telefoon? Pas tijdens een zeiltocht met zijn zoon vallen alle puzzelstukjes voor Coen op hun plaats.

Titel: De loser
Auteur: Thom Kleiss
ISBN E-boek: 978-90-8315-410-7
ISBN Paperback: 979-85-1042-271-9 (Kopen)
Productvorm: e-boek en paperback
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

andere boeken in

Literatuur & romantiek

Omdat hij zo'n mooie toon heeft

De muzikale Arthur en zijn vrouw Mia betrekken voor de zoveelste keer een nieuw huis. Samen spelen ze melodieuze ballads die door de open ramen de buurt in dwarrelen en dat maakt ze meteen een aanwinst voor de buurt. Dan ontmoet Arthur de zestienjarige Friso die vraagt hij mee wil voetballen. Arthur weigert en maakt zich uit de voeten, wat Friso nieuwsgierig maakt. En dan blijkt waarom Arthur en Mia zo vaak hebben moeten verhuizen…

Miep Oranje

De verdwijning van verraadster Miep Oranje uit Soest is een groot mysterie. Zo zou ze na de oorlog met een Britse inlichtingenofficier naar Afrika zijn vertrokken. Elders wordt beweerd dat ze met een Amerikaanse CIA-officier trouwde en met hem naar de VS is gegaan. Het verhaal dat beschreven staat in Miep Oranje is fictie en speculatie, vrij gebaseerd op die tegenstrijdige publicaties. Zeker is dat het lot van Miep Oranje onzeker is…

Niet de moffen maar de mensen

Het verhaal van de zoon van een NSB’er die er in de loop van zijn leven achter komt dat hij misschien nog wel fouter is dan zijn vader. Mensen wijzen naar elkaar en naar het verleden – leert hij – het zou waarschijnlijk beter zijn als ze beseffen dat het daar uiteindelijk niet veel mee te maken heeft. Het waren niet de moffen, het zijn de mensen.

Maar onze vriendschap...

Ingrid is een mooie en succesvolle televisie-presentatrice die er een wild leven op na houdt, terwijl Lies bij een noodlijdend tijdschrift werkt en heel wat minder is zeker van zichzelf. De twee mailen en appen elkaar hun belevenissen en zielenroerselen. Ook als er zich een onverwacht drama aandient.

Ode Parfum

De jonge jaren van een groot talent. De romantisch jeugdherinneringen van de getalenteerde Isabel, die vlak voor haar dood de eerste twintig jaar van haar leven als een film aan zich voorbij ziet trekken.

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Volg ons op social-media.