INKIJKEXEMPLAAR

VOLLEDIGE VERSIE

cover-vogelvrij-dame-blanche

Download het inkijkexemplaar of
log in en wordt lid

Tragikomedie - Gijs Muller

Dame Blanche

(ongeveer 2 uur zuivere leestijd)

Dame Blanche is een tragikomedie over de schuchtere, androgyne bibliothecaris Jan Anne, die bij zijn geboorte een paar dagen de helft van een tweeling was. Door een toevallige samenloop van omstandigheden doet hij als vrouw auditie voor host van een talkshow op televisie. Hij krijgt de baan en het blijkt een groot succes, waarmee hij zijn zo vroeg gestorven tweelingzusje alsnog een bestaan geeft. Jan Anne wordt meegesleurd in de maalstroom van de roem, tot hij zich realiseert dat zij niet meer terug kan naar hij. Om zijn oude leven terug te krijgen, moet hij iets verzinnen. Dame Blanche gaat over schuldgevoel, identiteit, beroemd zijn en alles wat daarbij hoort.

Titel: Dame Blanche
Auteur: Gijs Muller
ISBN: 978-90-8305-584-8
Productvorm: e-boek
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

andere e-boeken in

Komedie & satire

Melaats

Na 25 jaar huwelijk, heeft zijn meisje een ander, een vrouw nota bene. Hij verlaat huis en haard en als zich de kans aandient de politieke arena te betreden, grijpt hij die met beide handen aan.Maar dan gaat het mis. In een interview met een ziekenomroep zegt hij iets wat hij beter niet had kunnen zeggen…

Seks met Stanley

Stanley is een sympathieke waterflessenbezorger, die door een vreemde samenloop van omstandigheden met vier zeer uiteenlopende personen tegelijk verhoudingen krijgt die op net zo uiteenlopende manieren iets met seks te maken hebben.

Gedoe

Komedie over de vriendschap tussen een heteroseksuele en een homoseksuele man die elkaar toevallig in Londen ontmoeten. Ze raken jaren later definitief in elkaars levens verstrikt als blijkt dat de een waarschijnlijk de vader is van het kind van de ander, zonder dat die dat weet.

Verschijningsdatum: 2021

Mama’s Minnaar

Komedie over bloemist Hans Somerwil wiens Engelse echtgenote Joan Applewhite op middelbare leeftijd opeens een minnaar krijgt. Ze is van mening dat ze daar ook recht op heeft, omdat het leven kort is en hij ook weleens de bloemetjes buitenshuis heeft gezet. De grote vraag is natuurlijk: wat vinden de kinderen ervan?

Verschijningsdatum: 2021

Sprookjes tweepuntnul

Verschijningsdatum: 2021

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Vind ons op social-media.