BOEKEN IN

Komedie & satire

Een tragikomedie over de schuchtere, androgyne bibliothecaris Jan Anne, die bij zijn geboorte een paar dagen de helft van een tweeling was. Door een toevallige samenloop van omstandigheden doet hij als vrouw auditie voor host van een talkshow op televisie. Hij krijgt de baan en het blijkt een groot succes.

Na 25 jaar huwelijk, heeft zijn meisje een ander, een vrouw nota bene. Hij verlaat huis en haar en als zich de kans aandient de politieke arena te betreden, grijpt hij die met beide handen aan. Maar dan gaat het mis. In een interview met een ziekenomroep zegt hij iets wat hij beter niet had kunnen zeggen…

Stanley is een sympathieke waterflessenbezorger, die door een vreemde samenloop van omstandigheden met vier zeer uiteenlopende personen tegelijk verhoudingen krijgt die op net zo uiteenlopende manieren iets met seks te maken hebben.

Gedoe

Komedie over de vriendschap tussen een heteroseksuele en een homo-seksuele man die elkaar toevallig in Londen ontmoeten. Ze raken jaren later definitief in elkaars levens verstrikt als blijkt dat de een waar-schijnlijk de vader is van het kind van de ander, zonder dat die dat weet. 

Verschijningsdatum 2021

Mama’s Minnaar

Komedie over bloemist Hans Somerwil wiens Engelse echtgenote Joan Applewhite op middelbare leeftijd opeens een minnaar krijgt. Ze is van mening dat ze daar ook recht op heeft, omdat het leven kort is en hij ook weleens de bloemetjes buitenshuis heeft gezet. De grote vraag is natuurlijk: wat vinden de kinderen ervan?

Verschijningsdatum 2021


Sprookjes tweepuntnul

Verschijningsdatum: 2021

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Vind ons op social-media.