BOEKEN IN

Komedie en tragikomedie

Dame Blanche

Een tragikomedie over de schuchtere, androgyne bibliothecaris Jan Anne, die bij zijn geboorte een paar dagen de helft van een tweeling was. Door een toevallige samenloop van omstandigheden doet hij als vrouw auditie voor host van een talkshow op televisie. Hij krijgt de baan en het blijkt een groot succes.

Seks met Stanley

Stanley is een sympathieke waterflessenbezorger, die door een vreemde samenloop van omstandigheden met vier zeer uiteenlopende personen tegelijk verhoudingen krijgt die op net zo uiteenlopende manieren iets met seks te maken hebben.


Gedoe

Komedie over de vriendschap tussen een heteroseksuele en een homo-seksuele man die elkaar toevallig in Londen ontmoeten. Ze raken jaren later definitief in elkaars levens verstrikt als blijkt dat de een waar-schijnlijk de vader is van het kind van de ander, zonder dat die dat weet. 

Verschijningsdatum 2021

Mama’s Minnaar

Komedie over bloemist Hans Somerwil wiens Engelse echtgenote Joan Applewhite op middelbare leeftijd opeens een minnaar krijgt. Ze is van mening dat ze daar ook recht op heeft, omdat het leven kort is en hij ook weleens de bloemetjes buitenshuis heeft gezet. De grote vraag is natuurlijk: wat vinden de kinderen ervan?

Verschijningsdatum 2021


Sprookjes tweepuntnul

Verschijningsdatum: 2021

Contact

Vragen, e-boek aanschaffen of op de hoogte willen blijven?

Vind ons op social-media.

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht