INKIJKEXEMPLAAR

VOLLEDIGE VERSIE

Maar onze vriendschap

Download het inkijkexemplaar of
log in en wordt lid

Roman - Lies & Ingrid

Maar onze vriendschap...

(ongeveer 1 uur en 50 minuten zuivere leestijd)

Ingrid is een mooie en succesvolle televisiepresentatrice die er een wild leven op na houdt, terwijl Lies bij een noodlijdend tijdschrift werkt en heel wat minder is zeker van zichzelf. De twee mailen en appen elkaar hun belevenissen en zielenroerselen. Ook als er zich een onverwacht drama aandient…

In Maar onze vriendschap… zien we dat hartsvriendinnen ook vijanden en concurrenten van elkaar kunnen zijn. Als het goed gaat met de één, wordt het leven moeilijker voor de ander en andersom. Er is een gedragscode en een hiërarchie en als daar iets in verschuift, verschuift ook de vriendschap en moet er een nieuw evenwicht worden gevonden.

Maar onze vriendschap… is faction – ook wel enhanced reality genoemd -, wat wil zeggen dat het verhaal in meer of mindere mate is gebaseerd op ware gebeurtenissen die om dramaturgische redenen gecombineerd worden met gefantaseerde toevoegingen en bedachte situaties. De kern van het verhaal, dat handelt over het wezen van vriendschap, is oprecht en volgt de werkelijkheid.

De presentatrice en de redactrice bestaan of hebben bestaan, maar Lies en Ingrid zijn niet hun echte namen.

Titel: Maar onze vriendschap…
Auteur: Lies & Ingrid
ISBN: 978-90-8311-583-2
Productvorm: e-boek
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

andere e-boeken in

Literatuur & romantiek

Miep Oranje

De verdwijning van verraadster Miep Oranje uit Soest is een van de grootste mysteries van de Tweede Wereldoorlog.

Het verhaal dat beschreven staat in het korte boekje Miep Oranje is fictie en speculatie, vrij gebaseerd op al die tegenstrijdige publicaties.

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Vind ons op social-media.