Om dit boek aan te schaffen, moet je eerst inloggen.
cover-melaats

Download het inkijkexemplaar of
log in en wordt lid

Politieke satire - Haye van der heyden

Melaats

(ongeveer 1¾ uur zuivere leestijd)
Politieke satire over een boze witte man in opspraak. Opeens, na 25 jaar huwelijk, heeft zijn meisje een ander, een vrouw nota bene. Stomverbaasd verlaat hij huis en haard en betrekt een betaalbare recreatiewoning, piekerend over wat hij gaat doen met de rest van zijn leven. Als zich de kans aandient de politieke arena te betreden, grijpt hij die met beide handen aan. Hij heeft opeens een nieuwe familie en een nieuwe toekomst. Maar dan gaat het mis. In een interview met een ziekenomroep zegt hij iets wat hij beter niet had kunnen zeggen…

Titel: Melaats
Auteur: Haye van der Heyden
ISBN: 978-90-8305-584-8
Productvorm: e-boek
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

Wat anderen zeggen over Melaats

Hannie van GrolIn de boekenkast
Lees verder
Melaats is een satire over een boze witte man, prachtig afgebeeld op de cover van het e-book. Het boek leest heel vlot en is geschreven in een toegankelijke stijl ... Het is schrijnend te lezen hoe iemand slachtoffer kan worden van verkeerd uitgelegde uitspraken. Aan de andere kant is dit verhaal geen zware kost, want de satire laat regelmatig een glimlach op je gezicht verschijnen. Het eind van het boek geeft ondanks alle doorstane ellende toch nog hoop op de toekomst, wat je het boek met een goed gevoel doet dichtslaan. Er gloort licht aan het eind van de tunnel. Melaats is echt de moeite waard om te lezen!
Lees de hele review op indeboekenkast.com

andere e-boeken in

Komedie & satire

Dame Blanche

Een tragikomedie over de schuchtere, androgyne bibliothecaris Jan Anne, die bij zijn geboorte een paar dagen de helft van een tweeling was. Door een toevallige samenloop van omstandigheden doet hij als vrouw auditie voor host van een talkshow op televisie. Hij krijgt de baan en het blijkt een groot succes.

Seks met Stanley

Stanley is een sympathieke waterflessenbezorger, die door een vreemde samenloop van omstandigheden met vier zeer uiteenlopende personen tegelijk verhoudingen krijgt die op net zo uiteenlopende manieren iets met seks te maken hebben.

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Vind ons op social-media.