Download het inkijkexemplaar of
log in en wordt lid

cover-melaats

Politieke satire - Haye van der heyden

Melaats

(ongeveer 1¾ uur zuivere leestijd)
Politieke satire over een boze witte man in opspraak. Opeens, na 25 jaar huwelijk, heeft zijn meisje een ander, een vrouw nota bene. Stomverbaasd verlaat hij huis en haard en betrekt een betaalbare recreatiewoning, piekerend over wat hij gaat doen met de rest van zijn leven. Als zich de kans aandient de politieke arena te betreden, grijpt hij die met beide handen aan. Hij heeft opeens een nieuwe familie en een nieuwe toekomst. Maar dan gaat het mis. In een interview met een ziekenomroep zegt hij iets wat hij beter niet had kunnen zeggen…

Titel: Melaats
Auteur: Haye van der Heyden
ISBN: 978-90-8305-584-8
Productvorm: e-boek
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

Wat anderen zeggen over Melaats

Hannie van GrolIn de boekenkast
Lees verder
Melaats is een satire over een boze witte man, prachtig afgebeeld op de cover van het e-book. Het boek leest heel vlot en is geschreven in een toegankelijke stijl ... Het is schrijnend te lezen hoe iemand slachtoffer kan worden van verkeerd uitgelegde uitspraken. Aan de andere kant is dit verhaal geen zware kost, want de satire laat regelmatig een glimlach op je gezicht verschijnen. Het eind van het boek geeft ondanks alle doorstane ellende toch nog hoop op de toekomst, wat je het boek met een goed gevoel doet dichtslaan. Er gloort licht aan het eind van de tunnel. Melaats is echt de moeite waard om te lezen!
Lees de hele review op indeboekenkast.com

andere e-boeken in

Pittig

Vrij vrij

Monogamie is de norm in de meeste huwelijken. Erna en Frits erkennen echter hun behoeftes en zien in dat de aantrekkelijkheid van een kortstondige minnaar of minnares geen ontkenning van hun onderlinge liefde hoeft te zijn. 

Contact

Vragen, lid worden of op de hoogte willen blijven?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Vind ons op social-media.