Komedie - Gijs Muller

Seks met Stanley

(ongeveer 2 uur en 20 minuten zuivere leestijd)
De sympathieke waterflessenbezorger Stanley krijgt door een vreemde samenloop van omstandigheden met vier zeer uiteenlopende personen tegelijk verhoudingen die op net zo uiteenlopende manieren iets met seks te maken hebben. Hij houdt het hoofd koel en slaat zich er dapper doorheen, om feestelijk te eindigen, want iedereen is gelukkig. Hij is alleen zelf wel een beetje moe.

***

cover-seks-met-stanley

anderE e-boeken in

Vermakelijk

Dame Blanche

Een tragikomedie over de schuchtere, androgyne bibliothecaris Jan Anne, die bij zijn geboorte een paar dagen de helft van een tweeling was. Door een toevallige samenloop van omstandigheden doet hij als vrouw auditie voor host van een talkshow op televisie. Hij krijgt de baan en het blijkt een groot succes,

Gedoe

Komedie over de vriendschap tussen een heteroseksuele en een homoseksuele man die elkaar toevallig in Londen ontmoeten. Ze raken jaren later definitief in elkaars levens verstrikt als blijkt dat de een waarschijnlijk de vader is van het kind van de ander, zonder dat die dat weet. 

Verschijningsdatum: 2021

Mama’s Minnaar

Komedie over bloemist Hans Somerwil wiens Engelse echtgenote Joan Applewhite op middelbare leeftijd opeens een minnaar krijgt. Ze is van mening dat ze daar ook recht op heeft, omdat het leven kort is en hij ook weleens de bloemetjes buitenshuis heeft gezet. De grote vraag is natuurlijk: wat vinden de kinderen ervan?

Verschijningsdatum: 2021

Sprookjes tweepuntnul

Verschijningsdatum: 2021

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Vind ons op social-media.