cover-vogelvrij-Omdat hij zo'n mooie toon heeft

Download het inkijkexemplaar, koop het boek of koop een BoekDozijn

Roman

Omdat hij zo’n mooie toon heeft

(ongeveer 1 uur en 20 minuten zuivere leestijd)

Arthur, een gepensioneerd leraar Engels en begenadigd jazztrompettist, en zijn vrouw Mia, die pianolerares is, betrekken voor de zoveelste keer een nieuw huis. Hun eerste zomeravond daar spelen ze samen melodieuze ballads die door de open ramen de buurt in dwarrelen en dat maakt ze meteen een aanwinst voor de buurt, stellen de omwonenden tevreden vast. Een paar dagen later wandelt Arthur langs een veldje waar gevoetbald wordt en krijgt hij een bal voor zijn voeten. Zo komt hij in contact met de zestienjarige Friso die vrolijk vraagt die of hij soms mee wil doen. Arthur reageert nerveus, weigert en maakt snel dat hij weg komt. Die reactie maakt de jongen nieuwsgierig en hij zoekt toenadering. En dan blijkt waarom Arthur en Mia zo vaak hebben moeten verhuizen…

Titel: Omdat hij zo’n mooie toon heeft
Auteur: Geertje Geerlings
ISBN E-boek: 978-90-8311-589-4
ISBN Paperback: 979-85-4363-704-3 (Kopen bij Amazon)
Productvorm: e-boek en paperback
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

andere boeken in

Literatuur & romantiek

Miep Oranje

De verdwijning van verraadster Miep Oranje uit Soest is een groot mysterie. Zo zou ze na de oorlog met een Britse inlichtingenofficier naar Afrika zijn vertrokken. Elders wordt beweerd dat ze met een Amerikaanse CIA-officier trouwde en met hem naar de VS is gegaan. Het verhaal dat beschreven staat in Miep Oranje is fictie en speculatie, vrij gebaseerd op die tegenstrijdige publicaties. Zeker is dat het lot van Miep Oranje onzeker is…

De loser

Coen gaat op zoek naar het antwoord op een mysterie dat hem al weken bezighoudt. Kort daarvoor heeft hij een foto onder ogen gekregen waar zijn zoon Rob op staat met een meisje dat sprekend lijkt op zijn verloren liefde van vroeger. Wie is ze en hoe is zij in de wereld van zijn zoon beland? Pas tijdens een zeiltocht met zijn zoon vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Niet de moffen maar de mensen

Het verhaal van de zoon van een NSB’er die er in de loop van zijn leven achter komt dat hij misschien nog wel fouter is dan zijn vader. Mensen wijzen naar elkaar en naar het verleden – leert hij – het zou waarschijnlijk beter zijn als ze beseffen dat het daar uiteindelijk niet veel mee te maken heeft. Het waren niet de moffen, het zijn de mensen.

Maar onze vriendschap...

Ingrid is een mooie en succesvolle televisie-presentatrice die er een wild leven op na houdt, terwijl Lies bij een noodlijdend tijdschrift werkt en heel wat minder is zeker van zichzelf. De twee mailen en appen elkaar hun belevenissen en zielenroerselen. Ook als er zich een onverwacht drama aandient.

Ode Parfum

De jonge jaren van een groot talent. De romantisch jeugdherinneringen van de getalenteerde Isabel, die vlak voor haar dood de eerste twintig jaar van haar leven als een film aan zich voorbij ziet trekken.

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Volg ons op social-media.