cover-vogelvrij-Vrij vrij

Download het inkijkexemplaar, koop het boek of koop een BoekDozijn

Roman

Vrij vrij

(ongeveer 1 uur en 30 minuten zuivere leestijd)

Een huwelijk zonder absolute monogamie

Monogamie is de norm in de meeste huwelijken, Erna en Frits hebben dat een beetje anders willen doen. Zij erkennen hun behoeftes en zien in dat het aangename van een kortstondige minnaar of minnares geen ontkenning van hun onderlinge liefde hoeft te zijn. Al snel hebben ze destijds besloten elkaar toch maar niet van hun avontuurtjes op de hoogte te stellen. Tot die bewuste nacht in het voorjaar van 2020, wanneer ze vieren dat ze al twintig jaar samen zijn en elkaar, gestimuleerd door de uitbraak van het coronavirus, in een lange dialoog alles vertellen, tot in de intiemste details.

Titel: Vrij vrij
Auteur: Erna & Frits Turing
ISBN E-boek: 978-90-8305-582-4
ISBN Paperback: 979-87-2964-273-1 (Kopen bij Amazon)
Productvorm: e-boek en paperback
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

Vrij vrij

Fany van HemelenIn de boekenkast
Lees verder
Vrij vrij is eerlijk, grappig, confronterend en laat zien hoe moeilijk samen blijven echt is!
Lees de hele review op indeboekenkast.com

andere boeken in

Non-fictie & overig

Van klaag naar zwijg

Een al wat ouder wordende man verbaast zich over de veranderingen in de wereld om hem heen en vertrekt begin 2020 voor een tijdje naar Cambodja, om daar Engelse les te geven aan straatkinderen. Tijdens zijn verblijf ver weg krijgt hij overzicht over zijn leven en over de politieke en maatschappelijke situatie in zijn vaderland.

André Hazes

André Hazes senior – een dappere en bange man tegelijk, die in zijn teksten kwetsbaar durfde te zijn – vertelt kort en bondig zijn levensverhaal en legt daarmee uit waarom hij was wie hij was. De kern van zijn relaas wordt gevormd door een onzekerheid die hem zijn leven lang is blijven achtervolgen. Toch is hij blij met wat hij bereikt heeft…

Penthouse Zuidas

Wouter woont riant op de Zuidas, maar wil vertrekken uit Nederland en zet zijn appartement te koop. De eerste koper die zich aandient is de Marokkaanse Omar. Dat wordt niks, denkt Wouter. Omar raadt zijn gedachten en confronteert hem daarmee. De mannen besluiten man en paard te noemen. En dan is er ook nog een vrouw die toevallig met beide mannen te maken heeft.

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Volg ons op social-media.