cover-vogelvrij-Niet de moffen maar de mensen

Download het inkijkexemplaar, koop het boek of koop een BoekDozijn

Roman

Niet de moffen maar de mensen

(ongeveer 2 uur en 20 minuten zuivere leestijd)

Het verhaal van de zoon van een NSB’er die er in de loop van zijn leven achter komt dat hij misschien nog wel fouter is dan zijn vader. Hij realiseert zich dat de reden dat hij niet als zodanig de geschiedenis in zal gaan te danken is aan het feit dat hij in een andere tijd leeft. Toeval dus. Mensen wijzen naar elkaar en naar het verleden – leert hij – het zou waarschijnlijk beter zijn als ze beseffen dat het daar uiteindelijk niet veel mee te maken heeft. Het waren niet de moffen, het zijn de mensen.

Titel: Niet de moffen maar de mensen
Auteur: Haye van der Heyden
ISBN E-boek: 978-90-8305-580-0
ISBN Paperback: 979-87-3963-776-5 (Kopen bij Amazon)
Productvorm: e-boek en paperback
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

andere boeken in

Literatuur & romantiek

Maar onze vriendschap...

Ingrid is een mooie en succesvolle televisie-presentatrice die er een wild leven op na houdt, terwijl Lies bij een noodlijdend tijdschrift werkt en heel wat minder is zeker van zichzelf. De twee mailen en appen elkaar hun belevenissen en zielenroerselen. Ook als er zich een onverwacht drama aandient.

Ode Parfum

De jonge jaren van een groot talent. De romantisch jeugdherinneringen van de getalenteerde Isabel, die vlak voor haar dood de eerste twintig jaar van haar leven als een film aan zich voorbij ziet trekken.

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Volg ons op social-media.