INKIJKEXEMPLAAR

VOLLEDIGE VERSIE

cover-vogelvrij-ode-parfum

Download het inkijkexemplaar of
log in en wordt lid

Roman - geertje geerlings

Ode parfum

(ongeveer 2 uur zuivere leestijd)

Ode Parfum, het debuut van Geertje Geerlings, beschrijft op filmische wijze de romantische jeugdherinneringen van een getalenteerde parfumontwerpster.

Vlak voor haar dood, aan het begin van 2020, ziet de oudere en succesvolle carrièrevrouw Isabelle Hoedemaker de eerste twintig jaar van haar leven als een film aan zich voorbijtrekken. Geboren op de dramatische 4 mei 1940 groeit ze op in een wereld die begint met de verschrikkingen van de oorlog, maar vervolgens in de decennia daarna op een dynamische manier steeds meer welvaart en welzijn weet te scheppen. De problemen met haar overspelige vader, haar geloofsgekke moeder, haar homoseksuele hartsvriend en haar grote onmogelijke liefde brengen Isabelle eerder dan anderen tot kracht en volwassenheid. Door een uitzonderlijk reukvermogen en een feilloos gevoel voor alles wat met geuren te maken heeft, ontwikkelt ze zich in korte tijd tot een creatief en commercieel succesvolle zakenvrouw die aan de basis staat van een imperium van onweerstaanbare parfums. Als afscheidscadeautje aan de medewerkers in haar bedrijf vertelt ze in een videoboodschap hoe zij zich na de oorlog ontwikkeld heeft en hoe daarmee de firma tot stand is gekomen.
Het succes was en is prachtig, maar liever had ze liefde gehad, blijft ze erbij zeggen.

Titel: Ode Parfum
Auteur: Geertje Geerlings
ISBN: 978-90-8305-581-7
Productvorm: e-boek
Uitgever: Uitgeverij Vogelvrij

Wat anderen zeggen over Vrij vrij

Dayenne WamsteekerIn de boekenkast
Lees verder
Ode parfum is een mooie roman over de succesvolle Isabelle, die van kleins af aan is gefascineerd door geuren. Dit boek is een debuut van auteur Geertje Geerlings en ruikt naar meer.
Lees de hele review op indeboekenkast.com

andere e-boeken in

Literatuur & romantiek

Miep Oranje

De verdwijning van verraadster Miep Oranje uit Soest is een van de grootste mysteries van de Tweede Wereldoorlog.

Het verhaal dat beschreven staat in het korte boekje Miep Oranje is fictie en speculatie, vrij gebaseerd op al die tegenstrijdige publicaties.

Contact

Vragen?

gebruik dit formulier

Stuur ons een bericht

Vind ons op social-media.